AUMS-12S

AUMS-12S

Серија на магнетни контакти за монтажа на внатрешната површина на врати и рамки на прозорци.
Боја на телото: бела и кафеава.

Category: Tags: , ,

Description

Серија на магнетни контакти за монтажа на внатрешната површина на врати и рамки на прозорци.
Боја на телото: бела и кафеава.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?