BRAVO FD

BRAVO FD

BRAVO FD е безжичен детектор за пожар, кој е комбиниран (детектор за оптички чад и температура), дизајниран да работи со безжични
алармни панели BRAVO и Eclipse WL Wireless Extender.
Детекторот е погоден за заштита на 24-часовна противпожарна зона.

Category: Tag:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?