TITAN MW AM

TITAN MW AM

TITAN MW AM е детектор со технологија за двојна детекција (PIR + MW) и функции за заштита од маскирање и против искри за употреба во високо-безбедносни простории.
PIR и MW елементи можат да функционираат и / или принцип и нивната чувствителност може да се прилагоди. TITAN MW AM ја зголеми чувствителноста на лажното
активирање благодарение на функцијата за трикратен детекција на детекторот. Детекторот има двонасочна температурна компензација.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа.

Category: Tags: , ,

Description

TITAN MW AM е детектор со технологија за двојна детекција (PIR + MW) и функции за заштита од маскирање и против искри за употреба во високо-безбедносни простории.
PIR и MW елементи можат да функционираат и / или принцип и нивната чувствителност може да се прилагоди. TITAN MW AM ја зголеми чувствителноста на лажното
активирање благодарение на функцијата за трикратен детекција на детекторот. Детекторот има двонасочна температурна компензација.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?