BRAVO SR200

BRAVO SR200

BRAVO SR200 е безжична надворешна сирена дизајнирана да работи со алармни панели на серијата BRAVO и Eclipse WL Wireless Extender. Сирената може да се монтира на
растојание од 400 метри од контролната табла. Погоден за работа и при ниски температури.
BRAVO SR200 има лесен и звучен аларм за да ги објави алармните настани во системот. Можност за напојување со надворешен адаптер 12VDC / 1A.

Category: Tag:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?