ANGLE Fire cable 2 Core (бавно горечки) 200m

ANGLE Fire cable 2 Core (бавно горечки) 200m

Conductor: 2 Core, Pure Copper 20AWG, Insulaon: F.R.PVC 1.8mm, Jacket – PVC

Шифра: 3625

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »