Напојување 12V 10A (BIG)

Напојување 12V 10A (BIG)

Output Voltage: DC 12 V

Input Voltage : AC 110/220V

Power:120W

Safety Compliance: CE

Shell Material: Metal case / Aluminum case

Accessories Type :Voltage Converter

Шифра: 3475

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »