Напојување NTS-0503 (small) 2А

Напојување NTS-0503 (small) 2А

Output Power: 1 – 50W
Input Voltage: 85 ~ 264VAC 120 ~ 370VDC
Connection Mode: Series Switching Power Supply
Starting Mode: Self-excited Switching Power Supply

Шифра: 3473

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »