DG-250B – 250m

50/100/150/200/250m оддалеченост по избор

Висина: 37cm

Напон: DC12 -24V, AC12-18V

Надворешна и внатрешна употреба

Оперативна температура: од -25 до +55 степени

Шифра: 3486

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »