RG59 Cable-Full Cupper 200m

RG59 Cable-Full Cupper 200m

Conductor 0.81mmBC+3.7mmSPE + Bride112x0.12mmBC+6.0mmPVC

Шифра: 3251

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »