SR 400

SR 400

SR 400 е отворена пиезо сирена. Сирената има сина индикација за блиц и изборни нивоа на гласност. SR 400 е опремен со внатрешно пластично куќиште за заштита на
електронските делови и двонасочен подесувач за поголема заштита.
Сирената доаѓа со вградена NiMH батерија (9V / 180mAh).
SR 400 има рамен пластичен капак, што е особено погоден за налепница или лого на компанијата (со големина до 250x120mm).
SR 400 е сертифициран според EN 50131 одделение 3 класа IV

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?