DG-250L – 250m

Заштита: IP65

Прилагодлив за хор/вер оптички агол

NC/NO реле излез

Компатибилен со Bosch, Honeywell,Paradax, GE, DSC итн.

Индикатор за сигнал за LED порамнување, за да се прикаже степенот на усогласување

Дизајн на мал прозорец, нема потреба да го тргнете капакот за да го проверите статусот на работа

Тежина: 2,8КГ

Шифра: 3484

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »