DG-140 – 60m

Откривање на растојание: 1-60 метри на отворено

Време на прекин: 40ms ~ 1000ms

Фреквенција: фреквенција од 3 канали

Одпорност на магла

Водоотпорен: IP65

Напојување: AC/DC12-24V

Шифра: 3482

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »