LRR 8000 RP

LRR 8000 RP

LRR 8000 RP е репитер извлечен во метална кутија со висока степен на прашок и влажност заштита со месо за две радиостанции и помали за 38 Ah акумулатор, а
инвестиција захранващ блок е во индустриско исполнување. Репоперот има две сопствени зони за самоодржување, независен контрола за присуство на мрежно
пренесување и мониторинг на батеријата.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?