BRAVO FL

BRAVO FL е безжичен детектор за откривање на присуство на вода во заштитената просторија. Детекторот е дизајниран да работи со безжични алармни панели BRAVO
и Eclipse WL Wireless Extender. Детекторот е погоден за надзор на 24-часовите зони на зоната под стража и може да се инсталира на 400 метри од контролниот панел.
BRAVO FL се состои од два дела поврзани со долга жица со должина од 2 m.
Бежичниот детектор BRAVO FL е дизајниран во согласност со барањата на EN50131, GRADE 2, Class II.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »