IRIS TTE Loop

IRIS TTE Loop

IRIS TTE loop е кружен проширувач за 1 круг компатибилен со IRIS-адресибилен панел за противпожарен аларм. Circular Developer го поддржува Teletek Electronics
комуникацискиот протокол и работи со SensoIRIS детектори, модули и сирени.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?