MAG4

MAG4

MAG4 е конвенционален пожароизвестувачки панел со 4 фиксирани зони, сертифициран по стандард EN54-2 / 4. До 20 (32 SensoMAG) пожароизвестелни детектори и /
или рачни пожароизведувачки бутони можат да се поврзат со секоја зона.MAG4 е сместен во метална кутија со компактни димензии за површинска монтажа. Панелот е
лесен за инсталација, поддршка и секојдневна работа од корисник. Панелот е погодно за станови и мали до средни канцеларии со површина до 2200m ².

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?