SensoIRIS WSB IP65

SensoIRIS WSB IP65

SensoIRIS WSB IP65 е водоотпорна длабока подлога специјално дизајнирана за надворешна монтажа на сирените на серијата SensoIRIS кои може да се
адресираат.Длабоката подлога е погодна за агресивни средини кои бараат употреба на IP65 уреди.SensoIRIS WSB IP65 доаѓа во комплет со дебела гумена рампа, заптивка и
кабелски жлезди со IP65 заштита.Стандардна база SensoIRIS B124 е монтиран на куќиштето на длабоко основно место со помош на завртки.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?