SF100 RSND

SF100 RSND

SF100 RSND е конвенционална сирена, наменета за инсталирање во конвенционални пожаро-изведувачки системи. Сирената поддржува работа со 32 различни типови на
звук, избира преку DIP клуч. Сирената има два влеза за поврзување со конвенционален пожаро-изведувачки панел: “Аларм” и “Евакуација”. Во случај да се искористат и
двете влезови, влезот “Евакуација” веднаш се активира со приоритет!
SF100 RSND е наменет само за внатрешна монтажа. Сирената е лесна за инсталација и е составена од три дела: монтажна основа, сирена и црвен капак.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?