ДРЖАЧ ЗА СЕНЗОР

ДРЖАЧ ЗА СЕНЗОР

Држач за детектори на серија TITAN. Дизајниран за монтирање на ѕидови, тавани и нерамни површини, како и во аглите на просторијата.

Category: Tags: , ,

Description

Држач за детектори на серија TITAN. Дизајниран за монтирање на ѕидови, тавани и нерамни површини, како и во аглите на просторијата.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?