MAG8Plus

MAG8Plus

MAG8plus е конвенционален пожароизвестувачки панел, сертифициран по EN54-2 / 4.
Панелот има 8 фиксирани зони и може да се прошири до 16.
MAG8plus е базиран на модулен принцип – контролен панел, захранване, зони / сирени и проширувачи за батерии. Детална LED индикација покажува состојбата на
системот.
MAG8plus е погоден за широк круг прилики – големи канцеларии, училишта, супермаркети и други објекти со големина над 3000m2.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?