SensoMAG B12L/U

SensoMAG B12L/U

SensoMAG B12L / U е извор на пожар со вграден релеен излез (12V). Основата има 2 работни режими: со / без автоматско блокирање (задржување на релето)
Основата е компатибилна со конвенционални пожарникари од серијата SensoMAG: F10, F10B, R20, S30 и M40.
Приложението е за охранителни алармни системи, каде што пожарот е познат од суштинско значење – домови, канцеларии, итн.
Основата е со нископрофилен дизајн и надежна контактна систем. Имате можност да заклучите детектори врз основа на потреба од зависна сигурност на објектот.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?