SensoMAG B24

SensoMAG B24

SensoMAG B24 е стандардна конвенционална основа која е компатибилна со конвенционални пожарникари од серијата SensoMAG: F10, F10B, R20, S30 и M40.
Основата е со нископрофилен дизајн и надежна контактна систем.
Имате можност да заклучите детектори врз основа на потреба од зависна сигурност на објектот.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?