SensoMAG B24D

SensoMAG B24D

SensoMAG B24D е стандардна конвенционална основа со Шотки диод со можност за откривање при отстранување на пожарникарот од основата.
Основата е компатибилна со конвенционални пожарникари од серијата SensoMAG: F10, F10B, R20, S30 и M40

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?