SensoMAG MCP50

SensoMAG MCP50

SensoMAG MCP50 е универзален конвенционален рачен огромен изведувач за ѕиден монтажа и е компатибилен со секој конвенционален пожаро-изведувачки систем
Режниот пожар изведува опасен отпад, преку кој се активира пожар, изведувач на пожар до пожарната централа при рачно активирање, преку извршување притисок на
заглавия елемент на означеното со стрелките наоколу. Светодиодната индикација го известува корисникот за активирани пожарникарство или тест проби.
Повторно враќање на работниот елемент следен сигнал или тест преку специјален клуч,
Сертифициран по EN54 – 11

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?