SIMPO TTE Loop

SIMPO TTE Loop

SIMPO ТЕТ Loop е кружен проширувач за 1 коло до SYMPO системот за откривање на пожар. Кружниот продолжувач го поддржува TTE комуникацискиот протокол и работи
со уреди SensoIRIS – детектори, сирени, модули.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?