TP2000 V/U

TP2000 V/U

TP 2000V / U е VHF / UHF трансмитер за заштита по радио-канали, компатибилен со LRR 8000 CS.
Директно програмирање со ProsTE софтвер.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?