IRIS SS Loop

IRIS SS Loop

IRIS SS Loop е кружен развивач за 1 круг компатибилен со IRIS-адресибилен панел за противпожарен аларм. Кружниот продолжувач поддржува
System Sensor 200/500 и Advanced 200 Communicaon Protocol за да работи со серија на системски сензори, детектори, модули и сирени.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?