MR8

MR8

Модул со 8 релевантни излези за конвенционални пожарогенеративни панели MAG 8 Plus и MAG8.
Секоја модул има осем програмируеми изход. Модулот служи за предавање на индикацијата за пожар во зони кон далечен објект.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?