TTE LAN

TTE LAN

TTE LAN е универзален модул за комуникација. Се употребува за поврзување со панели за натрапник или противпожарен аларм или како самостоен уред. Уредот е
поврзан со контролните панели на серијата Eclipse серии преку сериска комуникација или со панели од третиот дел преку своите 6 влезови. TTE LAN се користи за
испраќање на алармни пораки до центар за следење или крајниот корисник. Модулот е монтиран во мала пластична кутија погодна за монтирање на ѕид.

Category:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?